ÇÖZÜMLERİMİZ

VERİ MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ

Yeni nesil veri depolama (hibrit, flash, obje tabanlı) çözümlerinde; sunucu, bütünleşik mimari , iş sürekliliği ve yedekleme çözümleri ile bütün veri merkezi bileşenlerinin tedarik edilmesi ve entegrasyon sürecinde katma değerli çözümler sunmaktayız.

SANALLAŞTIRMA ÇÖZÜMLERİ

Uygulama, sunucu, masaüstü ve network sanallaştırma çözümlerinden hem genel bulut hem özel bulut ortamlarında çalışabilen yazılım tanımlı veri merkezi sanallaştırmasına  kadar yeni nesil sanallaştırma çözümlerinde katma değerli çözümler sunmaktayız.

GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİ

En önemli kaynak olan verinin güvenliğinin sağlanması, sanal ve fiziksel uç nokta korunmasının oluşturulması, web tehditlerine karşı korunma, kötü amaçlı yazılımlara karşı bulut tabanlı koruma çözümleri gibi tüm güvenlik çözümlerinde uçtan uca çözümler sunmaktayız.

WEBİNAR DUYURULARIMIZ

İnfotürk Group ailesi olarak eğitime ve yenilikçi çözümlere önem veriyoruz. Yeni nesil teknolojileri önemsiyor, kurumların ve işletmelerin bu yeni nesil çözümlerle daha verimli ve daha güvenli bir bilişim alt yapısına sahip olacaklarına inanıyoruz. Bu kapsamda müşterilerimizi gelişen teknolojiye etkili kullanmaları ve değişen  iş koşullarına hızla uyum sağlamaları için  düzenli aralıklarla çeşitli çözümler özelinde webinar’lar düzenliyoruz. Kurumları ve işletmeleri geleceğe taşımak için fark yaratan çözümlere yaptığımız yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz.

ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

ciscoHUAWEI-GOLD-PARTNER-e1560771123595dell.logoLENOVO PC_GOLDsssmicrosoft_goldaxis-gold-solutionMilestone_gold_partner-e1560325173565WatchGuard-Partner-logo-e1560338327180vmwareveeamdeNetAppPlatinium2